Språkresa 2012

Jag tror jag bara nämnt snabbt att jag och Marie ska på språkresa nästa sommar? Så ligger det till i alla fall! Efter ett halvår med övertalning och planering har vi nu bokade platser till nästa juli till Torquay. Vi bokade för några veckor sedan då STS hade en speciell rabatt.
Vi åker med STS, vilket inte var något svårt val egentligen. Marie hade tittat på språkresor i några månader innan hon lockade med mig. STS verkade enligt henne mer seriösare än tex EF, jag håller med henne. Men eftersom jag inte tittat så mycket på EF så vet jag ju inte heller helt och hållet. Men om man lyssnar på folk som åkt med EF och STS verkar det som om STS har varit bättre! Jag har en vän som åkte med STS till Isle of Wright, hon sa att det hade varit sjukt kul!
Vi kommer bo i värdfamilj i tre veckor, vi åker inom Paris på väg dit och stannar där i en helg och har även en helgtur till London att vänta! Mer än så vet vi inte. Just Paris ska bli fruktansvärt roligt! London med såklart, och även värdfamiljen.. Jag ser inte något negativt i resan alls!
Från allra första början tittade vi på Resort boeende, men det blir ingen riktig språkresa utan värdfamilj. Äta äcklig mat, bo trångt och viktigast av allt- prata engelska hela, hela tiden! Och priset för Resort var nästan det dubbla.
Vi kommer åka international, vilket betyder att vi kommer bo och ha lektioner med utländska elever. Det betyder att vi kommer prata ännu mer engelska, vilket vi ju är där för!
Nu vet ni hur det ligger till, om ni själva rest eller har några frågor är det bara att lämna en kommentar!

Kommentarer
Postat av: elsa

HUR LYCKADES DU ÖVERTALA?

2011-08-28 @ 23:40:56
URL: http://ess.blogg.se/
Postat av: jenny

åh jag vill också åka på språkresa, synd att det är så förbaskat dyrt :/

2011-08-29 @ 10:29:23
URL: http://jennywiklund.blogg.se/
Postat av: emma

allt bra idag? kram

2011-08-29 @ 12:06:36
URL: http://emmababy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0