Så kallade fynd...

Har fått låna mammas mobila internet (eller vad det nu heter). Vi har som sagt inte något internett än i det nya huset, vilket har gjort att det inte blivit något bloggande! Rätt skönt faktiskt.. (fast så får jag inte säga).
Mamma rensade sin garderob och hittade massa gamla kläder, detta var det jag raffade åt mig. Första är en otroligt skön stickad tröja, dock betydligt mycket fulare. Tror min mormor stickade den till mamma på 80-talet..
Andra är en vanlig tjocktröja. Tredje en lång klänning av linne, med fina broderade blommor på armarna. Jag tänkte försöka sy om den, klippa av några decimetrar så den blir en kort klänning.
Och fjärde.. Jag blev verkligen förvånad när jag hittade denna virkade krage bland de andra fula kläderna. Ni som läser de "riktiga modebloggarna", de som skriver om enligt mig, fula men häftiga kläder har antagligen sett någon krage där. Virkade, stickade och av pärlor har jag sett. Jag tror inte jag kommer sätta på mig den någon gång, men kul ändå, man ser verkligen att modet kommer åter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0